FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Fargene som gjelder denne våren!

Farge er en sentral del av mote, og den kan være med på å skape en spennende look og stil. Våren er ofte assosiert med lyse og pastellfarger, og det kan være at disse fargene også vil være populære i 2023. Mintgrønt, rosa, lyseblått og gult er alle farger som har vært populære de siste årene.

Men det er også en trend mot mer dristige og sterke farger, og dette vil vi definitivt se mer av i 2023. Dette er noe vi virkelig har troa på for denne sesongen! Pastell grønn, knallgul og blått er alle farger som er sentrale i motebildet akkurat nå. Mange av disse fargene kan brukes sammen med matchende under/overdel eller kombineres med lysere farger.

Trendfarge: Knallblå

Dette er en av trend fargene som regjerer denne våren. Denne knalle blåfargen oser sofistikert og selvsikkerhet. Den skarpe blåtonen gir deg energi og en sterk karakter.

Bine Leia Blazer er en helt fantastisk dressjakke som er designet i en lett kvalitet og avslappet fasong. Kvaliteten er ikke for tjukk, noe som gjør den perfekt til vår/sommer sesongen. Dressjakken er lett oversized, den har lommer med klaffer i front samt singel knepping i front. Vi elsker å style denne blazeren med dressbuksen som hører til; Bai Leia Pant. Matchende dressjakke og dressbukse står sentralt i motebildet akkurat nå! Dressbuksen kommer i samme kvalitet som dressjakken. Den er også designet i en avslappet fasong med rette ben. Den har praktisk strikk i livet og fine passepoilerte lommer bak. Den har også belte stropper og stikklommer i front.

“Limegul” viskose kjole

Denne vakre viskose kjolen kommer i en annen trendfarge for vår/sommer 2023; nemlig “limegul”. Denne knalle gul nyansen gir deg et friskt og fresht utrykk!

Denne lekre kjolen er laget i en lett og ledig fasong. Dersom man ønsker å fremheve midjen følger det også med et matchende belte. Kjolen har klassisk skjortekrage, samt en flatterende v-hals. Den har lette ballong ermer med mansjetter og fine knappe detaljer. Viskose kjolen har et diskrét mønster og har en fin avrunding nederst.

Vår/sommer strikk i fine farger

For oss som bor i Norge, er det alltids deilig å ha en tynn strikk på lur på våren og sommeren. Denne bestselger modellen fra MOS MOSH er perfekt til en små kjølig sommerkveld! Thora V-Neck Knit er laget i en myk og deilig mohair og ull kvalitet. Den er designet i en lett oversized fasong som gjør den perfekt til å legge i lag over en skjorte, bluse eller kjole. Genseren har også en dyp flatterende v-hals. Denne våren selger vi genseren i tidligere nevnt trendfarge knallblå og en dus og vakker grønnfarge.

T-skjorter med logodetaljer

Basis t-skjorter er alltid et must å ha i garderoben. MOS MOSH er kjent for å designe myke basis t-skjorter med “det lille ekstra”. Disse kule t-skjortene er laget i en myk bomulls kvalitet og har en fin, lett innsvinget fasong. Denne t-skjorte modellen er designet med et spennende logotrykk i front med rhinestener. Denne våren selger vi modellen i knallblå og lysgrønn.