FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Frakt og levering

Hvor blir varene mine sendt fra?
Når du handler hos Zebra Concept handler du fra vår nettbutikk som befinner seg på Fornebu, Norge. Varene våre oppbevarer vi på vårt lager som også befinner seg på Fornebu.

Hvor er ordren min?
Dersom ordren din er sendt med sporing vil du motta et sporingsnummer sammen med den endelige ordrebekreftelsen din, slik at du kan følge pakken. Vennligst merk at butikkene har opphenting/levering av pakker på ulike tidspunkt, og at det derfor kan ta noen dager før pakken kan spores.

Vi ønsker å levere alle pakker innen fem virkedager. Skulle du hverken ha mottatt pakken eller kunne spore pakken innen da, ber vi at du tar kontakt med oss slik at vi kan undersøke det for deg.

Hvilke leveringsmuligheter har jeg?
Vi sender pakkene våre med Bring. Bring tilbyr ulike frakt alternativer. Her kan du velge mellom å hente pakken din på et poststed i nærheten eller få pakken levert helt hjem. Vi ber deg være oppmerksom på at Posten ikke leverer pakker i helgene eller på helligdager. Ta alltid med gyldig ID og pakkenummer når du skal hente pakken din.

Hvor lang er leveringstiden deres?
Vi leverer pakkene dine i løpet av 1-5 virkedager etter at du har mottatt en endelig ordrebekreftelse, dette så fremt det ikke er noe avvik i postgangen. Du mottar en e-post med et pakkenummer når pakken(e) din(e) er sendt fra lageret vårt.

Vennligst merk at det kan gå opptil to dager før pakken din er registrert hos Posten. Vi ber deg også være oppmerksom på at Posten ikke leverer pakker i helgen eller på helligdager.

Adresse

Norwegian Fashion Center
Snarøyveien 30L
1360 Fornebu

Kontakt oss

info@zebraconcept.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% RABATT på din bestilling og oppdateringer fra Zebra Concept! 

© ZEBRA CONCEPT