Krystallvaser

Fundamental er en leverandør som er eksperter på å designe og utvikle helt unike krystall vaser. Fundamental Berlin er et tysk firma som utvikler og designer spennende interiør artikler og møbler. Det er to arkitekter som står bak det spennende interiør merket. Gunnar Lohmann-Rönsch og Stephen K Molloy var tidligere konkurrenter innenfor arkitekt verden før de slo seg sammen for å grunnlegge Fundamental. Interiør merket arbeider mye med krystall. En av leverandørens mest populære produkter er krystallvasene i MUSE serien. MUSE krystallvasene er laget i samarbeid med Tysklands anerkjente kult florist Marsano og proffe glassblåsere i Bohemia, Tjekkia. Ved å bruke en kombinasjon av forskaling og forvrenging har de utviklet en prosess som sørger for at hver vase er overdådig og helt unik. Dette gir den eksklusive, håndlagde og organiske følelsen. Pigmentfordelingen i glasset er ujevnt og det er noen forskjeller i intensiteten som gjør at små forskjeller vil dukke opp fra vase til vase. Krystallvasene er moderne og utstråler statement! De er inspirert av eldgamle, fyldige fruktbarhetsgudinner og lysets spill på vannet. 

Muse krystallvasene kommer i 4 ulike størrelser og 3 ulike farger. Den aller minste størrelsen heter Muse Vase S og ligner et vannglass. Nøyaktige mål på krystallvasen er 8 cm x 8 cm x 13 cm. Denne krystallvasen er perfekt å style sammen med en av de andre vase størrelsene. Den er fin med en enkel liten blomsterbukett stående i en vinduskarm eller på et lite sidebord. Krystallvasen som er hakket større er heter Muse Vase M. Denne krystallvasen er rundere i fasongen og passer perfekt med en nydelig tulipan bukett på kaffebordet. Dette er en veldig praktisk fin størrelse og passer godt med blomsterbuketter av den kortere varianten. Nøyaktige mål på denne krystallvasen er 18 cm x 18 cm x 18 cm. Krystallvasen som er hakket større enn medium størrelsen heter Muse Vase L. Denne krystallvasen er slankere og høyere i fasongen og passer perfekt med noen fine blomster med lenger stilk. Vi elsker å ha noen vakre liljer oppi denne vasen. Krystallvasen passer til alle anledninger og på de aller fleste plasser. Den er både fin på spisebordet, i vinduskarmen, i en hylle eller på kaffebordet. Nøyaktige mål på denne krystallvasen er 15 cm x 15 cm x 31 cm. Muse vase serien har også en ekstra stor størrelse som heter Muse Vase XL. Denne krystallvasen minner om medium vasen når det kommer til en rundere fasong. Krystallvasen er perfekt på et større spisebord med en nydelig blomsterbukett oppi. Denne vasen kan virkelig imponere som bordets midtpunkt i et middagsselskap. Den gjenspeiler også et fantastisk lys når den skinner i solen. Nøyaktig mål på den største krystallvasen er 26 cm x 26 cm x 30 cm.

Muse vase krystallvase serien kommer som tidligere nevnt i 3 ulike farger som har blitt bestemt av Tysklands anerkjente florist; Marsano. En av fargene er en vakker rosa farge som heter Rubine. Denne fargen varierer fra vase til vase og størrelse til størrelse. På grunn av måten krystallvasene er produsert på blir rosa fargen lysere og lysere jo større vasen blir. Dette gjelder alle fargene, men spesielt rosa fargen. Den minste krystall vasen er mørk rosa, mens den største størrelsen er lys rosa. Den fargen som selger best heter Clear Cobber og er en fin champagne farge. Dette er den mest nøytrale fargen som passer i alle rom. Den siste fargen er den mest vågale fargen; Saffron. Denne oransje fargen er utrolig kul og moderne. Nå er det farger som gjelder i både tekstil og interiør trendbildet. Disse fargene er fine året rundt, og vil lysne opp hjemme ditt. 

Ved siden av MUSE krystallvase serien har Fundamental utviklet en annen krystall serie som heter REGENBOGEN. REGENBOGEN krystall serien består av krystall interiør artikler som er skåret for hånd. Produktene fra denne serien er behandlet med en spesiell kromatisk film på undersiden av produktet som overdriver og forvrenger krystallens evne til å bryte lys inn i de syv regnbuefargene. Disse krystall produktene vil virkelig lysne opp hjemme ditt. I tillegg til fargene som krystall produktene utstråler har krystall produktene et helt spesielt utseende. Dette er produkter som virkelig blir lagt merke til, som man ikke har sett noe annet sted. 

En av de mest populære produktene fra denne serien er krystallvasen som heter Regenbogen Irregular Vase. Denne krystallvasen er helt unik. Den er designet som en asymmetrisk, kantete krystallvase på skrå. Den er perfekt med en veldig enkel blomster sammensetning eller tørre strå blomster. Den er også fin uten blomster som pynt i en vinduskarm. Den er virkelig et kunstverk i seg selv. Når solen skinner på denne krystallvasen oppstår en regnbue i hjemmet ditt. 

En annen krystallvase fra denne Regenbogen krystall serien er en liten skjønn krystallvase som heter Regenbogen Small Vase. Denne krystallvasen er i likhet med Irregular vase, laget av håndskåret krystallglass. Den er omtrent på størrelse med et såpestykke og passer fint med en veldig liten og enkel blomsterbukett. Vi liker å style den sammen med større krystallvase. Det som er fint med denne krystallvasen er at man også kan bruke den som en lysestake. Den har akkurat plass til et standard kronelys. 

Regenbogen serien har flere lekre produkter som er laget i samme stil og laget av samme materiale. En av disse produktene er Regenbogen Tealight. Denne telysholderen minner om Irregular vase i designet og er lekker til en hver anledning. Regenbogen serien har også et fat/bolle i 2 ulike størrelser som heter Regenbogen Bowl. Den minste størrelsen som heter Regenbogen Regular Bowl er inspirert av et 70talls askebeger. Begge størrelsene er kunstverk i seg selv og kan stå hvor som helst i rommet og likevel bli lagt merke til. Den minste størrelsen er perfekt til alle mulig småsaker som smykker, nøkler og mynter. Den største størrelsen som heter Regenbogen Large Bowl kan brukes som et pyntet midtpunkt på spisebordet. 

Viser alle 14 resultater