Strikk

Ettersom MOS MOSH sakte men sikkert har utviklet og utvidet kolleksjonen sin oppgjennom årene, har de begynt å produsere strikke artikler i fantastiske kvaliteter og passformer. Her har vi også enkelte faste modeller som går igjen sesong etter sesong. 

En ny modell vi selger denne sesongen er den nydelige kremhvite strikkegenseren fra MOS MOSH som heter Zoom Diamond Knit. Denne genseren har et spennende kamel farget diamantformet print i front, samt lurex detaljer. Den har en delikat rund ribbestrikket hals, brede ribbestrikket mansjetter samt ribbet avslutning med glitrende lurex detaljer. Zoom Diamond Knit er myk og god å ha på seg. Den er lett og ikke for varm. Style med en blå jeans for en avslappet hverdagslig look eller ha den over en kjole for en å pynte opp antrekket litt. Genseren er laget av en deilig alpakka- ullblanding, samt en liten del polyester og elastan. 

En annen modell som har vært med i kolleksjonen et par sesonger er den enkle høyhalsede polo genseren fra MOS MOSH som heter Relena Rollneck Knit. Denne sesongen selger vi genseren i en spennende og delikat kamel farge. Genseren er enkel, og er et basis plagg som alle burde ha i garderoben sin. Halsen har en perfekt høyde og kan styles med nesten hva som helst. MOS MOSH er opptatt av å ta bærekraftig og miljøbevisste valg når det kommer til kles produksjon. Det bidrar også til å bevisstgjøre kunden og bidra til å selge klær som er produsert miljøvennlig og ikke minst av god kvalitet. MOS MOSH kjøper ull fra en ull organisasjon som heter RWS (Responsable Wool Standard). RWS er opptatt av at ullen ikke skal komme fra dyr som har blitt utsatt for unødvendig skade. De belønner og påvirker ull industrien for sterk dyre velvære og land forvaltning. Mulesing er forbudt og kun kompetente saueklippere får utføre jobben. Alle sauer de arbeider med har tilgang til en naturlig beitemark, de har tilstrekkelig tilgang på vann og ikke minst sørger de for at vannet sauene drikker er rent. 

Vi selger også en utrolig fin vid strikkegenser fra MOS MOSH med 3/4 lang arm. Selv om den er vid og rett i modellen sørger de korte ermene for at man føler seg nett og fin likevel. Strikkegenseren er laget i en fantastisk myk alpakka og ull blanding. Genseren har ribbestrikket hals og mansjetter. Vi selger genseren i en fin himmelblå farge som passer til både våren og høsten. 

En strikkegenser fra MOS MOSH som har vært med i strikkeprogrammet siden dag 1 er bestselgeren Thora V-Neck Knit. Denne modellen har vært så velykket at kunder kjøper den i flere farger sesong etter sesong. Denne avslappede strikkegenseren er designet i en oversized look. Den har en dyp avrundet v-hals og uten skulder sømmer. Strikkegenseren er laget i en lett, myk og deilig alpakka og ullblanding. Den kan styles med en hvit skjorte under, over en kjole eller til en kul jeans. Denne sesongen selger vi den i høstens og vinterens kuleste farge, nemlig knall rosa. Nå er det sterke farger som gjelder og det er bare å våge. 

I tillegg til Thora V-Neck Knit i knall rosa selger vi denne sesongen er kjempe fin strikkejakke fra MOS MOSH i samme knalle rosafarge. Denne strikkejakken er også laget i en lett, myk og deilig alpakka og ull blading. Strikkejakken er designet i en avslappet og løs kvalitet. Dette gjør at du har plass til en top eller skjorte under. Den har fine skinnende runde knapper i samme farge. 

En utrolig fin strikkegenser fra MOS MOSH som vi selger for vårsesongen heter Lara Print Knit. Denne genseren er designet i et utrolig spennende og trendy batikk inspirert mønster. Printet er i farger som taupe, lys grønn og klar blå. Det er en avslappet strikkegenser med ribbet v-hals samt ribbestrikkede mansjetter. Strikkegenseren er laget i en mohair og ullblanding. Vi liker å style den med en shorts eller en kul enkel jeans. 

Viser alle 7 resultater