T-Skjorter

Ettersom at MOS MOSH har utviklet seg og kolleksjonene har blitt større med årene har de også begynt å å designe t-skjorter. Dette gjør at du alltid har en matchende overdel å style over en jeans eller eller under en dressjakke. MOS MOSH har et særeget preg over t-skjortene sine. Det som kjennetegner t-skjortene mest er detaljerte trykk eller dekorasjoner i front. MOS MOSH designer som oftes t-skjorter med «det lille ekstra», men har også laget noen mer enkle men gode modeller uten detaljer for de som foretrekker det. MOS MOSH stilen er på mange måter avslappet og røff. Dette gjenspeiler seg i t-skjortene de lager. De er også laget for å matche andre MOS MOSH plagg så du alltid har mulighet til å lage et komplett antrekk. 

Leah Holi O-SS Tee er en t-skjorte fra MOS MOSH som har været veldig velykket. Modellen er oversized i modellen og har en trendy fasong. Denne sesongen selger vi denne modell i en vakker gråblå farge. Denne t-skjorten er laget i en deilig myk bomulls kvalitet og har en perfekt tykkelse. T-skjorten har rund hals med en liten diskret rib. Ikke minst har Leah Holi Tee en kul logo i front laget av skinnende stener. Dette er en klassisk MOS MOSH t-skjorte som kan styles til en kul jeans eller under en lekker dressjakke. 

Taimi O-SS Tee er også en klassisk MOS MOSH t-skjorte. Denne modellen er løs og ledig i fasongen, og den er røff i stilen. Denne sesongen har vi t-skjorte modellen i 2 farger, en hvit og en fin kamel farge. T-skjorten er laget i en organisk bomulls kvalitet med en rund ribbet hals. MOS MOSH har trykket et røft ørne print på forsiden av t-skjorten. I tillegg er det studs på bokstavene i front som gjør at t-skjorten har “det lille ekstra». Dette er en t-skjorte som kan styles til en røff jeans, eller under en fin dressjakke.

Ember Flock Tee er en annen tøff t-skjorte fra MOS MOSH som vi selger i vårt varesortiment. Dette er en klassisk MOS MOSH t-skjorte med logo trykk i front. T-skjorten er designet i en rett normal fasong i en myk og deilig modal viskose. T-skjorten er helt spesiell med detaljene som foregår i front. MOS MOSH logoen er trykket, mens resten av detaljene er sølvfargede studs. Style under en kul blazer en et bare kule jeans. 

En annen t-skjorte fra MOS MOSH som vi selger for vårsesongen er den super fine Ciara O-SS Glam Tee. Dette er også en klassisk MOS MOSH t-skjorte, nemlig en t-skjorte med det lille ekstra i front. MOS MOSH logoen er trykket på t-skjorten i rhinestones. T-skjorten er laget i 100% bomull og designet i en normal passform. Denne sesongen selger vi t-skjorten i 2 farger, nemlig en knæsj blå, og en behagelig grønnfarge. 

Viser alle 7 resultater