FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Sommerkjolene som gjelder nå!

En fin sommerkjole er alltid en viktig del av garderoben når temperaturene stiger, og det finnes et bredt spekter av stiler, farger og mønstre å velge mellom.

En av de mest populære trendene i sommerkjoler akkurat nå er blomstermønster, som gir en frisk og feminin følelse til ethvert antrekk. Pastellfarger som lyserosa, babyblå og mintgrønn er også populære valg, og gir en myk og elegant utstråling.

En annen trend er bohemske stiler med broderte detaljer, frynser og rysjer. Disse kjolene gir et avslappet utrykk, og er perfekte for en dag på stranden eller en ettermiddag i parken.

Midi-lengder er også populært, med kjoler som går til midten av leggen som gir en sofistikert og elegant stil. Disse kjolene kan være formelle eller uformelle, avhengig av stoff og tilbehør, og er perfekte for alt fra strandbryllup til en piknik i parken.

Når det gjelder stoff, er lette og luftige materialer som bomull og lin populære valg for sommerkjoler, da de holder deg avkjølt og behagelig i varmt vær.

Uansett hva din personlige stil eller preferanser er, er det alltid en sommerkjole som vil passe dine behov og få deg til å se fantastisk ut mens du nyter de varme sommerdagene.

Puffermer

Kjoler i bohemsk stil er inspirert av den bohemske livsstilen og kulturen. Disse kjolene er ofte løse og ledige i passformen, og laget av lette og flytende materialer som bomull, lin og chiffon. Bohemske kjoler er vanligvis pyntet med broderier, blonder, frynser og kvaster, som gir dem et unikt og romantisk utseende.

Bohemske kjoler kommer i en rekke forskjellige stiler, inkludert maxi-kjoler, midi-kjoler, og korte kjoler. Maxi-kjoler er lange, flytende kjoler som ofte har et blomstermønster eller et annen detaljert trykk. Midi-kjoler er en kortere variant av maxi-kjolen, som stopper ved anklene eller midt på leggen. Korte bohemske kjoler er også populære, og kan være i en skater-stil eller med en mer formell passform.

Kjoler som er bohem inspirert kan styles på mange forskjellige måter, og kan brukes til både hverdagslige og formelle anledninger. De kan styles med sandaler og en stråhatt for et avslappet strandutseende, eller med boots og en skinnjakke for et mer urbant utseende. Uansett hvilken stil man går for, vil en bohemsk kjole gi et touch av romantikk og bohemsk sjarm til ethvert antrekk.

Kjoler med puffermer er en populær stil som har gjort comeback fra 80-tallet. Puffermer er en type erme som har en overdimensjonert puff på skulderen, som gradvis smalner nedover til håndleddet. Dette gir ermene et voluminøst og dramatisk utseende.

Kjoler med puffermer kommer i mange forskjellige stiler og materialer. De kan være korte og tøyelige, eller lange og flytende. Materialet kan variere fra silke og chiffon til bomull og strikket stoff. Puffermer kan også komme i forskjellige varianter, som korte eller lange ermer.

Kjoler med puffermer er vanligvis ganske formelle, og passer godt til en rekke anledninger, fra cocktailparty til bryllup. De kan styles med høye hæler og smykker for en mer formell look, eller med boots og en denimjakke for en mer utrykk. Puffermer gir også et unikt og dramatisk utseende som vil hjelpe deg å skille deg ut i mengden.

Det er viktig å huske at puffermer kan legge ekstra volum på skuldrene og armene, så det kan være lurt å velge en kjole som passer til kroppsfasongen din. Hvis du er usikker på om en kjole med puffermer vil passe til deg, kan du prøve å velge en variant med mindre puff og gradvis jobbe deg opp til en mer dramatisk stil.

Den klassiske

Klassiske kjoler er kjoler som har en tidløs stil og er vanligvis elegante og sofistikerte. Disse kjolene er ofte enkle i designet, men likevel imponerende i utseende, og de er ideelle for spesielle anledninger som bryllup, ball, formelle middager eller andre viktige begivenheter.

En av de mest kjente klassiske kjolene er den lille sorte kjolen, også kjent som LBD. Denne kjolen har blitt et moteikon og ble først populær på 1920-tallet etter at designeren Coco Chanel introduserte den. LBD har et enkelt og tidløst design som gjør at den kan brukes til mange anledninger og styles på mange forskjellige måter.

En annen klassisk kjole er A-linje kjolen. Denne kjolen har en rett snitt på toppen og blir gradvis videre nederst, slik at den ligner på bokstaven A. Denne kjole fasongen passer til mange forskjellige kroppstyper og gir en klassisk og elegant look.

Klassiske kjoler har overlevd år etter år og fortsetter å være et populært valg blant kvinner i dag. Enten du velger en liten svart kjole, A-linje kjole, eller kjole med belte i livet kan du være sikker på å se elegant og sofistikert ut i en klassisk kjole.

Midilengde

En midi-kjole er en kjole som faller til midten av leggen, vanligvis et sted mellom kneet og ankelen. Denne lengden kan være veldig allsidig og passer til mange anledninger, fra uformelle til mer formelle arrangementer.

En midi-kjole kan ha mange forskjellige stiler, fra enkel og klassisk til mer trendy og dristig. Noen vanlige stiler inkluderer wrap-kjoler, a-linjekjoler, skjorte-kjoler og blomsterkjoler. De kan også ha forskjellige ermer, halsutringninger og tilbehør for å skape forskjellige utseender.

En av de store fordelene med midi-kjoler er at de passer til de fleste kroppsfasonger og størrelser. De kan gi en smigrende silhuett og fremheve midjen, mens lengden skjuler bena til en viss grad.

Midi-kjoler kan også styles på forskjellige måter for å passe til årstidene og anledningene. For eksempel kan de styles med en denimjakke og sandaler for en uformell sommerlook, eller med en cardigan og boots for en mer høstlig stil.

Disse kjolemodellene kan bestilles i nettbutikken www.zebraconcept.no

Nå får du FRI FRAKT & FRI RETUR på alle bestillinger!