FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Vårprint fra MOS MOSH!

En annen fordel med print i mote er at det kan være med på å skape en helhetlig kolleksjon med et gjennomgående tema eller motiv. Dette kan bidra til å skape en mer helhetlig og gjennomtenkt stil, og gjøre kolleksjonen mer interessant og tiltrekkende for kundene.

I tillegg kan print i mote være med på å gi klærne en følelse av dybde og tekstur. Ved å bruke forskjellige trykkemetoder og materialer, kan man skape en tredimensjonal effekt som gir klærne et mer interessant og sofistikert uttrykk.

Statement print

En dressjakke med blomsterprint kan være et modig valg, men det kan også være en fin måte å skille seg ut på. Blomsterprint på en dressjakke kan gi en klassisk og formell stil og et mer livlig og unikt utrykk.

Når det gjelder å style en dressjakke med blomsterprint, er det viktig at man unngår å style sammen med andre print. En blazer med blomsterprint er i seg selv en iøynefallende detalj, så det kan være lurt å holde resten av antrekket enkelt og nøytralt. En ensfarget skjorte og bukser kan være en fin måte å fremheve printet på jakken og holde antrekket balansert.

Da en dressjakke med print kan kreve en del oppmerksomhet, er det viktig å være oppmerksom på hva slags tilbehør man styler til jakken. I dette tilfellet er det viktig å velge for eksempel enkle, ensfargede sko og en diskret veske. Overdrevne smykker eller tilbehør kan distrahere og skape ubalanse i antrekket.

En blazer med blomsterprint kan være et perfekt valg for en formell anledning eller for en mer uformell og avslappet stil. En blomstermønstret dressjakke kan være en fin måte å vise personlighet og stil på en subtil måte. Den er også et utrolig spennende plagg til enhver garderobe.

Blazere med sterke farger er også kan være et modig og stilfullt valg for enhver anledning. Sterke farger kan gi en dressjakke et unikt utseende, og kan hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Når det gjelder å style en dressjakke med sterke farger, er det viktig å balansere jakkens farge med resten av antrekket. En ensfarget skjorte og bukser i nøytrale farger kan være en fin måte å understreke jakkens farge og holde antrekket i vater.

Tilbehør kan også være viktig når du styler en dressjakke med sterke farger. Enkelt tilbehør i samme fargefamilie eller i nøytrale farger kan være et fint tillegg til antrekket. Unngå tilbehør som skiller seg for mye ut som kan distrahere fra jakken som i dette tilfellet er hoved plagget i antrekket.

En dressjakke med sterke farger kan være et perfekt valg for en spesiell anledning eller for å skille deg ut på en mer uformell måte. Sterke farger kan gi et antrekk spennende utseende, og kan være en morsom måte å vise personlighet og stil på.

Mønstret strikk

Mønstret strikk er en teknikk innen strikking som skaper et visuelt mønster på overflaten av strikkeplagget. Dette kan være alt fra enkle geometriske former til mer komplekse og intrikate mønstre.

Strikkeplagg med print kan lages ved å variere fargen på garnet, eller ved å bytte mellom rette og vrangmasker. Ved å bruke forskjellige kombinasjoner av rette og vrangmasker, kan strikkeren lage et stort utvalg av mønstre og teksturer.

Noen vanlige mønstre innen mønstret strikk inkluderer flettemønstre, bladmønstre, fair isle mønstre og intarsia mønstre. Flettemønstre oppnås ved å krysse garnet over og under hverandre for å skape en flettet effekt. Bladmønstre gir et utseende som ligner på blader, mens fair isle mønstre innebærer å strikke med to eller flere farger samtidig for å skape et mønster. Intarsia mønstre bruker separate garntråder for å lage et mønster som fyller en større del av strikkeplagget.

Strikkegensere med print er en populær trend innen moteverdenen. Et mønstret strikkeplagg kan være et flott valg for de som ønsker å legge til litt ekstra detaljer til sin garderobe. Mange strikkeentusiaster finner glede i å eksperimentere med forskjellige mønstre og teknikker for å skape unike og vakre plagg.

En populær trend innen mønstret strikk er å bruke fargerike garn i ulike nyanser og teksturer for å skape et unikt og levende utseende. Mønstrene kan være inspirert av alt fra naturen til kunst og popkultur, og kan inkludere alt fra blomster og dyr til geometriske former og ikoniske tegneseriefigurer.

En annen trend innenfor strikk med mønster er å inkludere tekst eller ord i designet. Dette kan være alt fra en enkel setning eller et sitat til en kompleks melding eller historie som fortelles gjennom mønsteret på genseren.

Strikkegensere med print kan være et flott tillegg til enhver garderobe, og kan brukes til å legge til litt ekstra personlighet og stil til et antrekk. De kan bæres alene eller lagt over en skjorte eller t-skjorte for et lag-på-lag utrykk. Med så mange forskjellige mønstre og stiler å velge mellom, er det en strikkegenser med print for enhver smak og stil.

Retro mønster

Retro mønster har blitt en populær trend i moteverdenen de siste årene. Disse klærne er inspirert av mote fra tidligere tiår, og de inneholder ofte fargerike og mønstrete design som var vanlige på 60-tallet, 70-tallet og 80-tallet.

Retro print kan inkludere alt fra blomstermønstre og paisley til geometriske former og dyreprint. Noen av de mest populære retro mønstrene inkluderer prikker, striper og blomster, som kan bli funnet på alt fra kjoler og skjørt til skjorter og bukser.

Mange motehus har tatt opp denne trenden og har inkludert denne stilen i sine kolleksjoner. Designerne kombinerer ofte forskjellige print i et og samme plagg for å skape en retro inspirert look som skiller seg ut og gir en unik stil.

I tillegg til å være motebevisste, er retro mønstrede klær også en flott måte å uttrykke personlig stil på og legge til litt liv og farge i garderoben. Disse klærne kan også være en morsom måte å hylle fortiden og huske de gode gamle dagene på.

Enten man ønsker en helt retro-inspirert stil eller bare ønsker å legge til noen elementer i garderoben sin, er retro inspirerte plagg en morsom og kreativ måte å gjøre det på. Med en rekke mønstre og design tilgjengelig, er det enkelt å finne et retro print som passer din personlige stil.

Ton i ton print

Ton-i-ton mønstrede klær refererer til plagg som har et mønster som bruker ulike nyanser av samme farge. Dette kan skape en subtil, men likevel interessant visuell effekt på plagget.

Denne trenden har blitt populær fordi det er en enkel måte å skape en sammenhengende og sofistikert utseende uten å måtte kombinere ulike farger eller mønstre som kan være utfordrende å matche sammen.

En annen fordel med klær som er designet i ton-i-ton farger er at de kan være allsidige og passe til en rekke anledninger, fra formelle til uformelle. De kan også kombineres med tilbehør som sko, vesker og smykker i samme fargetone for å skape en helhetlig look.

Det er viktig å merke seg at klær med ton-i-ton mønster ikke trenger å være kjedelige eller ensformige. Med riktig valg av mønster, stoff og detaljer, kan plaggene fremheve figuren og gi et elegant utseende.

Til slutt, hvis du ønsker å prøve ut denne trenden, anbefales det å starte med enkle plagg som skjorter, bukser eller kjoler med diskret mønstre. Du kan deretter gradvis øke kompleksiteten og intensiteten i mønsteret etter hvert som du blir mer komfortabel med stilen.

Vi tilbyr nå FRI FRAKT & FRI RETUR på alle bestillinger!