FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Vasene som gir hjemmet ditt vårfølelsen du lengter etter

Fargerikt interiør har blitt en populær trend i moderne interiørdesign de siste årene. Denne trenden innebærer å bruke sterke og livlige farger i ulike rom i hjemmet for å skape en munter og energisk atmosfære. Fargerikt interiør kan også ha en positiv innvirkning på humøret og livsgleden din! Fundamental Berlin designer munnblåste krystallvaser i freshe farger. Her er noen av de:

Muse serien fra Fundamental Berlin er laget av profesjonelle glassblåsere i Bohemia, Tjekkia. Vasene er designet i samarbeid med Tysklands kjendis florist Marsano. Sammen med han har Fundamental teamet utviklet noen fantastisk fine krystallvaser i 4 ulike størrelser og 3 freshe farger.

Dette er den minste størrelsen i Muse vase serien. Denne størrelsen er perfekt ved siden av en eller flere av de andre størrelsene som en gruppe med en liten bukett. Det som er fint med denne størrelsen er at den også kan brukes som et drikkeglass. Disse vasene kommer i 3 ulike farger: kobber, rosa og oransj.

Denne størrelsen er perfekt på en lite kaffebord eller side bord. Vi synes at de fineste blomstene til denne vasen er blomster med litt kortere stilk som tulipaner eller roser. Denne størrelsen kommer også i fargene rosa, kobber og oransj.

Large størrelsen er også en veldig fin og praktisk vase størrelse. Denne kan man ha i en vinduskarm, spisebordet eller kaffebordet. Vi elsker å ha linjer i denne vasen!

Den største størrelsen i Muse Vase serien er XL. Denne vasen er perfekt som en “centerpiece” på spisebordet! Vi liker å ha store blandete buketter i denne.