FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

Vinterens fineste dunjakker!

Denne fine dunkåpen fra MOS MOSH er et must til vinteren. Modellen har vært en bestselger fra MOS MOSH i mange vinter sesonger. Dette skyldes den gode modellen som er fin til absolutt alle. Nova Square Down Coat er fylt med 90% dun og 10 % fjær som sørger for at du holder deg god og varm selv på de alle kaldeste vinter dagene. 

MOS MOSH har over flere sesonger arbeidet med å utvikle og perfeksjonere denne modellen og det er noe de virkelig har fått til. Jakken er designet med et diskret rutemønster. Dette sørger for at dunen holder seg jevn og fin. Dunkåpen har skjulte ribbede mansjetter under jakke ermet som blokkerer den kalde vinter vinden. Jakken har også fine detaljer som kule hette snorer med ton-i-ton MOS MOSH logo detaljer. Glidelåsen kan gå begge veier noe som er veldig praktisk på lange dunkåper. Halsen har en god høyde som holder deg god og varm, og hetten er fin og ikke minst brukbar. En annen fin og praktisk detalj som denne jakken har er at den har glidelås splitter i siden. 

Vi selger denne jakken i 4 lekre farger. En klassisk svart som alle er fine i og en fantastisk fin grønnfarge som verken er for lys eller for mørk. I tillegg har vi noen få størrelser igjen av en lekker kremfarget som er veldig trendy og en lys vakker grønnfarge. Det praktiske med dunjakkene fra MOS MOSH er at de kan vaskes i maskinen og tørketromles med tennisballer. 

MOS MOSH er opptatte av å ta bærekraftige valg gjennom hele design og produksjons prosessen. Derfor samarbeider og støtter MOS MOSH en organisasjon som heter RDS – Responsible Down Standard. RDS beskytter dyrevelferd ved å sørge for dunen ikke kommer fra gårder der fuglene har blitt utsatt for unødvendig skade. De sørger også for at dunen ikke kommer fra fugler som har blitt tvangsfôret eller som har blitt plukket mens de er i live. Fuglene har tilstrekkelig tilgang på mat, trygt drikkevann og ventilerte tilfluktsrom. All RDS dun kan ikke blandes med dun som ikke er sertifisert. 

En nyere dunjakke modell som MOS MOSH nylig har lagt til kolleksjonen sin er Aimee Down Jacket. Denne kule dunjakken er bygget på bestselger dunkåpen Nova Down Square Coat. I motsetning til Nova kåpen er denne jakken kortere i modellen. Jakken har et diskret diamant formet mønster som sørger for at dunen holder seg fint på plass. Jakken har store skrå stikklommer i front. Lommene er fleece fôret og kan lukkes igjen med trykk knapp. Dunjakken har glidelås som går begge veier samt høy krage som holder deg varm. Den har en fin og brukbar hette med dekorative snorer. Jakken er fylt med 90% dun og 10% fjær. I likhet med Nova kåpen er denne dunjakken også fylt med RDS dun. Ikke minst er jakken fantastisk lett og fin i fasongen.

Denne dunkåpen selger vi i 2 fine farger. En klassisk svart, en fin kamel farge og en grønnfarge med litt brunt i seg.