FRI FRAKT OG FRI RETUR PÅ ALLE BESTILLINGER!

We love jeans!

Jeans er et klassisk og tidløst plagg som har vært et standard plagg i garderoben i flere tiår. Fra de opprinnelige arbeidsbuksene til dagens mote jeans, har jeans gått gjennom mange forskjellige trender og stiler. MOS MOSH har helt siden begynnelsen i 2010 fokusert på å designe jeans med gode passformer. Dette er noe de har spesialisert seg i. Fra slim-fit til jeans med vide ben, vi har noe for en hver smak.

Bukser med vide ben

Bukser med vide ben, også kalt “flare jeans”, “bootcut jeans” eller “wide-leg pants”, har blitt en populær trend de siste årene. Disse buksene har en tettsittende passform i livet og hoftene, men deretter utvides de nedover beinet og kan ha en ganske betydelig utvidelse nederst.

Denne trenden har sitt opphav fra 70-tallets moter og har gjort et sterkt comeback i dagens trendbilde. De fleste store merker har begynt å inkludere bukser med vide ben i sine kolleksjoner, og de har blitt en favoritt blant moteikoner og influensere.

En av de største fordelene med bukser med vide ben er at de er svært komfortable å ha på seg. De gir god bevegelsesfrihet, samtidig som de ser elegante og sofistikerte ut. De er også et allsidig plagg som kan brukes både til hverdag og til mer formelle anledninger, avhengig av hvordan de styles.

Bukser med vide ben trenden ser ut til å fortsette å være populær i moteverdenen, og det er lett å se hvorfor. Med deres allsidighet og stil, er de en flott tilføyelse til ethvert antrekk.

Denne fantastiske lyse jeansen fra MOS MOSH er god og høy på livet, samt myk og streatchy. Jeansen er plain når det kommer til detaljer, men passformen er helt rå!

70-talls inspirert

I 1970-årene ble jeans populært i motebildet, spesielt blant ungdommer. Den populære stilen inkluderte ofte tettsittende jeans med høyt liv ogmed utsvingte ben, kjent som flared jeans eller bootcut jeans. Disse jeansene var vanligvis laget av tykk, slitesterk denim, og var tilgjengelige i en rekke farger og mønstre.

I 1970-årene ble jeans populært i motebildet, spesielt blant ungdommer. Den trendy stilen inkluderte ofte tettsittende jeans med høyt liv og utsvingte ben, kjent som flared jeans eller bootcut jeans. Et annet populært element i 70-talls jeans trenden er patchwork jeans, som innebærer at flere stykker denim ble satt sammen for å lage et unikt mønster. Dette ga en bohemsk og avslappet stil.

I dages motebilde ser vi at 70 talls inspirerte jeans gjør et comeback. Denne jeansen fra MOS MOSH har vide ben og ankel lengde. Den er høy på livet og har et trendy broderi på den ene baklommen. Jeansen har også en spennende kontrast effekt i vasken nederst på bena.

Bukser med smale ben

Jeans med smale ben, også kjent som skinny jeans, har vært en populær trend blant både menn og kvinner i mange år nå. Denne stilen har sin opprinnelse i punk- og rockemusikkmiljøet på 1970-tallet, men har siden blitt en mainstream mote trend.

Den smale passformen er en fasong som kvinner føler seg slanke og komfortable i. Jeans med smale ben kan kombineres med alt fra enkle t-skjorter til mer formelle skjorter, og kan også dresses opp med høye hæler eller holdes mer avslappet med sneakers.

Mange av dagens skinny jeans er laget av stretchy materialer som gir en tett passform og god bevegelsesfrihet. Dette gjør dem også mer behagelige å ha på seg enn de tidligere, stive variantene.

En annen grunn til at skinny jeans har blitt så populære er at de kan brukes året rundt. Om vinteren kan de kombineres med støvler og en varm genser, mens om sommeren kan de matches med en lett t-skjorte og sandaler.

For deg som ikke trives med vide ben har vi en utrolig god modell som heter Bradford. Denne jeansen har smale ben, men samtidig ikke for stram i modellen. Den har en fin og vårlig blå farge og en god ankel lengde lengde. Jeansen har også diskrét slitte detaljer og spennende elementer på lommene foran.