Dressjakke

I tillegg til jeans er dressjakker en av MOS MOSH sine sterkeste sider. Dressjakkene er alltid designet med høy konfeksjonsgrad. Gjennom hele designprosessen for hver dressjakke modell har MOS MOSH høyt fokus på passform og snitt noe som er utrolig viktig når det kommer til dressjakker. I tillegg til at snittet skal være perfekt, er det også opptatt små detaljer enten det er knappene på dressjakken eller fôret på innsiden slik at jakken blir utviklet til et helt spesielt plagg man kan ha i mange år.

En av de best solgte blazer modellene nå fortiden er Wanda dressjakke fra MOS MOSH. Wanda Twiggy Blazer er en lett oversized dressjakke, samtidig som snittet er flatterende og man føler seg nett og fin. Denne dressjakken er full av diskret detaljer når det kommer til m åten den er sydd på, som bidrar til at denne jakken har den perfekte passformen. Dressjakken har fine høye splitter i siden med en knappe detalj. Den er dobbeltspent i front og lett innsvinget i siden. Denne dressjakken er virkelig fin til alle! Denne sesongen kommer dressjakken i en nydelig mørk marine farge der det også finnes matchende dressbukse til i samme kvalitet og farge. 

Ivory er en modell som er splitter ny denne sesongen. I likhet med Wanda er denne dressjakken fra MOS MOSH lett oversized i modellen noe som virkelig er trendy i motebilde nå. Denne dressjakken er hakket mer enkel i modellen, men det passer seg da dressjakken gjør nok ut av seg i en kul kamel-farget kord kvalitet. Kord kvaliteten er myk og delikat å ha på seg. Ikke minst er kordfløyel veldig fremtredende i motebildet nå. Dressjakken har delikate avrundede kanter nederst, og brystlomme som gir et herre inspirert utrykk. I tillegg har den palspolerte lommer i front. Denne jakken kan brukes alene til en kul bukse, eller man kan style med matchende vide dressbukser i samme farge og kvalitet. 

Mary Night Blazer er en en modell som har vært en del av MOS MOSH kolleksjonen i mange år. Denne dressjakken fra MOS MOSH  selger vi denne gangen i en fantastisk knæsj rosafarge som man virkelig syns i! Denne høsten og vinteren er det sterke farger som gjelder, og denne rosafargen er virkelig moderne. Mary Night modellen er mer ettersittende enn Wanda og Ivory i fasongen, men fortsatt ikke tettsittende. Den er også hakket enklere i modellen. Mary Night Blazer er designet i en avslappet fasong og har en fin lengde, mens den utstråler et sofistikert utrykk. Dressjakken har to knapper i front, samt fine knappe detaljer på ermene. Den er laget i en deilig stretch kvalitet og er fløyelsmyk å ha på seg. Dette er en helt klassisk dressjakke som som kan styles til det meste. Modellen kan pyntes opp og ned. Den kan både brukes på arbeidsplassen og på fest! Ikke minst er det dette perfekte dressjakken til julebords sesongen! 

Når vi snakker om julebordsesongen selger vi den perfekte dressjakke modellen som heter Cary Lala Blazer. Denne svarte dressjakken er dekket i paljetter slik at du virkelig skiller deg ut. Dette er den ultimate dressjakken når du skal ut på fest! Denne glamorøse jakken har en singel brystlomme og to knapper i front. Den er designet i avslappet fasong, den har knapper på ermene og i tillegg lommer med klaff i front. Disse detaljene er diskret noe som passer seg da paljettene sørger for nok oppmerksomhet på jakken. Style med en enkel svart bukse, røffe boots og en enkel silke topp inni dressjakken. 

For vår sesongen selger vi en kjempe fin dressjakke som heter Bine Leia Blazer. Denne dressjakken fra MOS MOSH er designet i en enkel og avslappet passform. Blazeren har en enkel knapp i front, singel brystlomme på venstre side og lommer med klaff i front. Dette gir jakken en sofistikert og enkel look. Leia kvalitet som jakken er sydd opp i skiller seg fra de andre MOS MOSH dressjakkene. Den er tynnere, lettere og løsere i kvaliteten som gjør den til den ultimate vår dressjakken som man kan bruke til hva som helst! Style med enten matchende dressbukser i samme kvalitet eller en jeans for den perfekte vår looken. I tillegg må det nevnes at vi selger jakken i en av våres kulest farger, nemlig en sterk blåfarge. 

En annen vårlig dressjakke fra MOS MOSH som vi selger heter Windy Twill Pinstripe Blazer. 

Denne dressjakke modellen er bygget på vår bestselger blazer Wanda Twiggy Blazer, som har vært med i MOS MOSH kolleksjonen i flere sesonger. Det som skiller Windy dressjakke fra Wanda dressjakke er at Windy er hakke kortere enn Wanda. I motsetning til Wanda er den også enkeltspent med to knapper i front i stedet for dobbeltspent. Ellers har dressjakken de flatterende splittene bak med knappe detaljer som gir jakken den skreddersydde følelsen. Denne sesongen selger vi dressjakken i en helt unik lys gulfarge med et pinstripe mønster. Dette gjør dressjakken til den perfekte blazeren til vår og sommeren. 

  

Viser alle 7 resultater