Dunkåper

MOS MOSH har utvidet og utviklet kolleksjonene sine mer og mer når det kommer til produktgrupper siden de ble grunnlagt i 2010. Den gangen startet de forsiktig med å skisse en kolleksjon bestående av 7 jeans og 7 dressbukser. For et par år siden startet MOS MOSH å designe yttertøy, noe de har vært ekstremt velykket. Deres sterkeste side innenfor yttertøyet har uten tvil vært deres berømte dunkåpe modell som heter Nova Down Coat. Denne dunkåpen ble først produsert for noen år siden, og har siden da blitt utbedret hver sesong frem til de har oppnådd perfeksjon når det kommer til passform, fasong og detaljer. Dunkåpen er designet for å kunne ha vinter sesong etter vinter sesong, og ikke minst er den bære kraftig produsert i samarbeid med en organisasjon for ansvarlig dun som heter RDS (Responsible Down Standard). 

RDS er en organisasjon som sørger for å beskytte dyre velvære ved å passe på at dunen ikke kommer fra gårder der vann fugler ikke blitt utsatt for unødvendig skade. Organisasjonen sørger også for at det ikke har blitt utført dun plukking mens fuglen er i live, og det er heller ikke tiltatt med tvangsforing. Dunen til RDS skal kunn komme fra gårder der vann fuglene har tilstrekkelig tilgang på mat, rent og trygt drikkevann og ventilerte tilfluktsrom. MOS MOSH er opptatt av å drive en så bærekraftig, miljøvennlig og cruelty-free kles produksjon som mulig. Dette er en av tingene som gjør MOS MOSH til et helt unikt merke. I tillegg til å designe fantastiske kolleksjoner bidrar de til å ta miljøvennlige og bærekraftige valg som også bidrar til å bevisst gjøre sluttbrukeren til å ta miljøbevisste valg når de handler klær. 

Nova Down Coat har siden første sesong vært en bestselger. Dunkåpen har en perfekt lengde med praktiske glidelåser i siden. Jakken har en deilig hette samt behagelig krage med snorer med logo motiv og metall detalj. Noe som er helt unikt med denne dunkåpe modellen er at den ikke er for tynn men heller ikke for tykk. Den er fylt med 90% dun og 10% fjær som er cruelty-free og bærekraftig produsert. Dunkåpen fra MOS MOSH er rutet inn som bidrar til at dunen holder seg der den skal og ikke klumper seg. Det rutete mønsteret gir også en flatterende utrykk. Ikke minst er denne dunkåpen laget for å kunne vaskes i maskinen uten at dunen klumper seg. Dette er utrolig praktisk for kunden, slik at de slipper å betale for dyr rens. Vi selger dunjakken i 5 ulike farger. En klassisk svart som passer hvem som helst, en mørk skog grønnfarge, en lekker kremhvit som er veldig trendy på vinteren, en vakker lys grønn og ikke minst en med kamuflasje print. Dette er en dunjakke der du kan ha i mange år.

En annen dunkåpe modell som vi selger heter Aimee Down Jacket. Denne dunjakken er bygget på vår bestselger dunkåpe modell som heter Nova Down Coat. Det som skiller Aimee fra Nova er først og fremst at Aimee er kortere i modellen. Denne dunkåpen er lett og deilig, men holder deg fremdeles varm på vinterens kaldeste dager. Jakken har et diamantformet mønster og er fylt med 90% dun og 10%. I likhet med Nova Square Down Coat er Aimee Down Jacket fylt med dun som er produsert med et bærekraftig og cruelty-free tankesett. Jakken har glidelås som matcher fargen på jakken og glidelåsen går begge veien. Jakken har en høy krage med praktisk hette som holder deg god og varm. Hetten har også dekorative snorer som matcher fargen på jakken. Snorene har også diskret logo trykk med metall ender. Jakkene har også ermer med deilige mansjetter og store, gode og varme skrå lommer. 

En utrolig kul poncho som vi selger denne sesongen heter Aubrey Down Poncho. Denne ponchoen har en kjempe trendy fasong, og er perfekt både på våren og høsten. Den styles perfekt over høstens strikk og blazere. Det som gjør denne ponchoen helt unik er de gjennomførte og kule stroppe detaljer på skuldrene. Ponchoen har en praktisk glidelås i front som går begge veier, kule oransje detaljer på innsiden og lommer i front. I tillegg har den en fin hette med kule snorer. Disse snorene har også i likhet med Nova Down Square Coat og Aimee Down Jacket et diskret logo trykk med metall ender. Ponchoen er også fylt med 90% dun og 10% fjær som er bærekraftig og cruelty-free produsert. Sist men ikke minst kommer denne ponchoen i en helt rå grønnfarge. 

Viser alle 2 resultater