Skjorter

MOS MOSH har i lang tid designet vakre skjorter som kan styles under dressjakkene de lager. De har lenge jobbet hardt for å sørge for at de ulike skjorte modellene får den perfekte passformen. MOS MOSH har fra ganske tidlig av laget nette, mer tettsittende skjorter med små detaljer i deilig bomulls kvaliteter som har vært med i kolleksjonene i mange år. Nå som stor skjorter er fremtredende i motebildet har de utviklet noen vakre stor-skjorte modeller som har vært veldig velykket. Det som er unikt med MOS MOSH skjortene er at det er som oftest faste modeller kolleksjon etter kolleksjon. Skjortene er det perfekte basis plagget som alle burde ha i garderoben sin. 

Mattie Flip Shirt er en klassisk MOS MOSH skjorte som de har solgt godt i mange år. Det som er helt unikt med Mattie Flip Shirt er volang detaljene på ermene. Denne detaljen gir basis skjorten det lille ekstra, og ikke minst er det lekkert når rysjene stikker ut fra ermene til blazeren. Ellers har skjorten en ettersittende fasong. Den er pent innsvinget, den har en klassisk skjortekrage og skjorte knapper hele veien ned. Mattie Flip Shirt er laget i en fantastisk myk portugisisk organisk bomulls kvalitet. Dette gjør at det er en fryd å ha på seg. Denne skjorten kan styles til en kul dressjakke eller til et par røffe jeans. 

Etter som at stor-skjorten har blitt mer morderne, har MOS MOSH også laget en par basis stor-skjorter til kolleksjonen. Den første stor-skjorten som ble laget heter Enola Shirt. Denne skjorte fra MOS MOSH er laget i fantastisk portugisisk bomull. Skjorten har brede mansjetter og avrundet avslutning nederst. Skjorten er litt lenger bak enn foran som sørger for et flatterende utrykk. Enola Shirt har en klassisk skjortekrage og skjult knepping i front. Skjorten har også et kjempe flatterende legg i ryggen. Denne sesongen selger vi Enola Shirt i 2 farger. En klassisk hvit farge og en vakker lys taupe. 

Denne sesongen har vi en ny lekker skjorte fra MOS MOSH med volanger i front. Den er laget i en glatt og lett Eco Vero viskose blanding som gir en luksuriøs og sofistikert følelse. Skjorte kragen har store og spisse flapper som vi ser mye av i trendbildet akkurat nå. Kragen går over i en klassisk skjorte knepping som går hele veien ned. Skjorten har også spennende mansjetter med flipper og knappe detaljer som gir skjorten det lille ekstra. Denne skjorten er perfekt under en svart dressjakke og en svart dressbukse eller svart jeans til. 

En annen skjorte fra MOS MOSH som er perfekt til julebordsesongen er Paytin Crawl Blazer. Den er laget i et fantastisk pent knall rosa blomster print med svart i bunn. Blusen har brede mansjetter, en lett ballong arm og v-hals. Style under en svart blazer og svarte dressbukser, eller bruk den alene over en svart jeans. 

I tillegg til Enola Shirt selger vi en annen super fin stor skjorte fra MOS MOSH som heter Arleth Shirt. Denne skjorten er er i utgangspunktet bygget på Enola Shirt når det gjelder modell og farge, da Enola har fungert så bra som den har. I motsetning til Enola har Arleth skjorten noen egne spesielle elementer. I stedet for en klassisk skjortekrage har de designet Arleth uten krage, som gir et annerledes utrykk, men er likevel flatterende. Skjorten har et nydelig legg i ryggen samt brystlommer i front. Den har synlige knapper hele veien ned og oppbrett mulighet på armen stropp og knapp. Skjorten er laget i myk og deilig BCI bomull. Ved kjøp av plagg som er laget av BCI bomull støtter du en organisasjon som heter Better Cotton Initiativ. Dette er en organisasjon som arbeider for en mer miljøvennlig produksjon av bomull. Denne sesongen selger vi Arleth Shirt i en klassisk hvit farge. Style til en avslappet jeans eller under en myk strikkegenser. 

I motsetning til de klassiske bomulls skjortene vi selger, har vi også en fantastisk mørkblå viskose skjorte fra MOS MOSH : Tan Alia Shirt. Denne skjorten har en klassisk skjorte fasong og fin lengde. En liten ballong arm, klassisk skjortekrage og knepping hele veien ned. Skjorten er designet med et spennende, men diskret print. Den er laget i en deilig ECOVERO viskose kvalitet. ECOVERO viskose er en miljøvennlig viskose fiber. Råmaterialene fra for ECOVERO viskose produksjon kommer fra sertifiserte, kontrollerte og bærekraftig forvaltede skoger. Vannforbruk har blitt redusert med 50% ved produksjon av ECOVERO viskose, i motsetning til andre viskose produsenter. I tillegg blir alt vann til overs renset før det blir returnert til naturen. CO2 utslipp er også redusert kraftig med 50% ved produksjon av ECOVERO viskose, sammenlignet med andre produsenter. Alle ECOVERO fibre er nedbrytbare under jord eller vann.

Viser alle 15 resultater